Serviceaftaler

Brandeftersyn og service tilbydes

Brandeftersyn udført af vores professionelle serviceteknikere

BrandSikring Danmark har ekspertisen til at udføre service- og brandeftersyn, uanset om tilsynet skal foregå i kontorvirksomheden, i butikken eller i institutionen. Vores professionelle serviceteknikere rykker hurtigt ud i alle dele af landet.

Serviceeftersyn på alt brandmateriel

Vi tilbyder brandeftersyn og servicering af alle former for brandmateriel, ABDL-anlæg, røgventilation, samt hjertestarter og førstehjælpsudstyr i alle typer virksomheder. Vores servicebiler er fuldt udstyrede, og vi kan yde et højt serviceniveau, der dækker ethvert behov.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring og med vores høje ekspertise, er du garanteret, at alt bliver tjekket efter gældende lovkrav, og at intet bliver overset.

Få en fast serviceaftale

Hos BrandSikring Danmark tilbyder vi alle vores kunder en fast serviceaftale. Med denne service tegner vi en serviceaftale med dig som kunde, hvilket betyder, at vi kommer ud og servicerer dit brandmateriel én gang årligt eller alt efter behov.
Med denne type aftale er du dermed sikret, at du overholder lovgivningens krav til brandeftersyn, og at det ikke bliver glemt i hverdagens travlhed. Med et brandeftersyn er du ligeledes også sikret, at der jævnligt bliver tjekket op på eventuelle problemer med brandmateriellet.

Klik her og læs omkring nyeste bekendtgørelser

Vi tilbyder også kurser, i både brandbekæmpelse og førstehjælp. så er I godt klædt på, hvis situationen skulle opstå.

Kontakt os allerede i dag

Vores serviceteknikkere arbejder naturligvis ud fra gældende bestemmelser og krav, når de udfører tilsyn.
Er det ved at være tid til et brandeftersyn af din virksomheds brandmateriel, eller skal I have suppleret op, så kontakt os på telefon 98 19 10 34 eller e-mail info@brandsikringdanmark.dk allerede i dag.

Vi dækker hele Danmark.

Brandsikring Danmark